Dragon Age som Flash-spill

I miniformat

Rollespillet får en lillebror i 2D.

Bioware og EA har allerede kunngjort en rekke produkter knyttet til sitt kommende rollespill. Det blir tegneserier, penn-og-papir-rollespill, bok og sikkert også dusjsåpe etter hvert. Det nyeste ekstramaterialet ligger nok litt nærmere opp til kilden, for nå har et offisielt Dragon Age flash-spill blitt kunngjort.

Det var da i meste laget for et Flash-spill

Dragon Age Journeys er et samarbeidsprosjekt mellom Bioware, EAs flash-avdeling EA 2D og flere indie-utviklere. Planen er foreløpig å utvikle tre kapitler, og det første av disse har fått tittelen The Deep Roads.

Spillet foregår i og rundt dvergbyen Orzammar. De underjordiske veiene som omringer byen har blitt svært utrygge på grunn av monstrene som har slått seg ned der, så aspirerende eventyrere har mye å henge fingrene i. Kampene blir turbaserte og taktiske, men om det bare blir ren slåssing eller også litt utforsking vet vi ikke. Klasser, ferdigheter, brukergrensesnittet, musikk og lyd skal være sakset fra storebror Dragon Age: Origins.

Dragon Age Journeys: The Deep Roads har vært under utvikling siden november i fjor. Noen slippdato er foreløpig ikke kunngjort.

Siste fra forsiden