I neste King's Bounty må du bekjempe menneskene

Taktisk rollespill med demonprinsesse i hovedrollen.

1C Publishing EU

Etter lanseringen av King's Bounty: The Legend i 2008 har det populære taktikk/rollespillet fått tre oppfølgere, alle basert på originalspillets grafikk og motor. Nå har de russiske utgiverne 1C kunngjort enda en King's Bounty-oppfølger.

Forsvar orkene mot menneskenes invasjon

King's Bounty: Dark Side gir oss muligheten til å oppleve konflikten i fantasilandet Teana fra den mørke siden. Du spiller demonen Neoleene, eller en av heltene i hæren hennes, i et forsøk på å forsvare orkenes land mot invaderende mennesker.

Taktisk kamp. (bilde: 1C Publishing EU).

Selv om det nye spillet bygger videre på originalen slik også de andre oppfølgerne har gjort, loves vi noen nyheter. Blant annet skal det nå være mulig å velge mellom helter med ulik rase, og utgiverne snakker også om et nytt system for kompanjonger.

Ellers vil det selvsagt også dukke opp nye enheter, gjenstander og egenskaper, og vi loves femten nye steder å besøke og hundre nye oppdrag. Spillet skal lanseres til sommeren.

Vi har tradisjonelt hatt sansen for King's Bounty-spillene, og det forrige spillet i serien stakk av med karakteren åtte i vår anmeldelse. For noen år siden tok vi også en titt på det originale King's Bounty, som regnes som forfaren til Heroes of Might & Magic-serien.

Siste fra forsiden