Romfergesimulator til butikkene

Iceberg gir ut

Trenger du en avansert utfordring?

I går var det 29 år siden den første romfergen ble skutt opp i rommet, den 12. april 1981. I den forbindelse kom nyheten om at Space Shuttle Mission Simulator kommer i salg i europeiske butikker. Spillet har til nå vært tilgjengelig via digital nedlasting.

Dette skremmer i alle fall meg.

Dette spillet, som nok må sies å være for de spesielt interesserte, lar deg oppleve alt fra den heftige rakettoppskytningen til en trygg landing, og inkluderer en rekke historiske oppdrag, fra jomfruturen i 1981 til nylige turer til den internasjonale romstasjonen ISS.

Vi loves selvsagt høy realisme, både i forhold til kontroller, fysikk og grafikk. Vel fremme ved destinasjoner som ISS og Hubble-teleskopet kan du også ta på deg romdrakten og vandre rundt ute i rommet.

Ellers er det støtte for flere monitorer, TrackIR og noe som heter Vuzix iWear VR920 Stereoscopic goggles + head tracking. Simulatorfolket vet utvilsomt hva det er.

Space Shuttle Mission Simulator lanseres i juni, og det er Iceberg Interactive som står for utgivelsen. De har allerede gitt ut Sail Simulator 2010, og snart kommer også Airport Control Simulator og flyspillet Wings of Prey i butikkhyllene.

Du kan få mer informasjon om spillet på det offisielle nettstedet. Butikkversjonen har fått det offisielle navnet Space Shuttle Mission Simulator: The Collector's Edition.

Siste fra forsiden