IGF-finalistene kunngjort

Finalistene til neste års Independent Games Festival har endelig blitt kunngjort.

Independent Games Festival, eller IGF, er et arrangement som jobber for å promotere de beste spillene fra små, uavhengige utviklere. Denne gangen deltok 173 ulike spill i arrangementet, og nå har dommerne kunngjort hvilke spill som går videre til finalen.

Audio Surf skal lanseres i februar

Finalistene inkluderer både spill som har blitt lansert i løpet av året, og spill som fortsatt er under utvikling. Totalt er finalistene fordelt på seks ulike kategorier, og den gjeveste kategorien er for Seumas McNally Grand Prize.

Finalistene i denne kategorien er Audio Surf (et musikkbasert racingspill), Crayon Physics Deluxe (et fysikkbasert hjernetrimspill), Hammerfall (et fysikkfokusert actionspill), Noitu Love 2 (et sideskrollende actionspill) og World of Goo (et fysikkbasert byggespill).

Spill som gjør det godt i de andre kategoriene inkluderer actionspillet Clean Asia! (som er gratis å laste ned), 2D/3D-plattformspillet Fez og plattformspillet Fret Nice (som spilles ved hjelp av gitarkontrollere).

I tillegg kan vi nevne nettleserspillene Globulos og Tri-Achnid, som begge kan spilles i nettleseren din. Globulos er et innovativt flerspillerspill, mens Tri-Achnid er et stemningsfult plattformspill med et spennende konstollsystem.

IGF arrangeres i forbindelse med neste års Game Developers Conference, og vinnerne vil bli offentliggjort 20. februar.

Siste fra forsiden