Ikke noe Blood Dragon for Far Cry 4

Men Ubisoft håper å overraske igjen.

Ubisoft

Da Ubisoft annonserte Far Cry 3: Blood Dragon overrasket de en hel spillverden med et merkelig, åttitalls-inspirert actionspill preget av neonfarger og mektige drager.

Vil gjøre noe nytt

Tidligere var det snakk om at Blood Dragon kunne bli starten på en helt ny serie for Ubisoft, men hvis du forventet et Far Cry 4: Blood Dragon 2 eller noe slikt blir du skuffet.

Far Cry 3: Blood Dragon.

Kreativ sjef for Far Cry 4, Alex Hutchinson, har nemlig avkreftet at det kommer et Blood Dragon-spill for det nye spillet. I stedet håper de å overraske igjen:

– Det [originale Blood Dragon] var en overraskelse og en god utnyttelse av fundamentet fra Far Cry 3. Men forhåpentligvis disker vi opp med noe som overrasker deg like mye denne gangen. Hvis vi laget et nytt Blood Dragon ville du bare dukket opp på Twitter og sagt: «Kommer dere til å lage et Blood Dragon hvert år? Dere er bare som en fabrikk som masseproduserer ting», sier han på IGN.

Det blir spennende å se hva Ubisoft koker sammen denne gangen, og selv om mange utvilsomt hadde hatt lyst på en Blood Dragon-oppfølger er det alltid mer artig når utviklere får frie tøyler til å lage noe nytt.

Vi likte i alle fall originalen godt, så hvis du ikke har tatt en titt på den bør du kanskje gjøre det.

Siste fra forsiden