Håper på å kunne lage mer Far Cry 3: Blood Dragon

Regissøren pønsker allerede på en oppfølger.

Det er kun én uke siden den absurde 80-tallshyllesten Far Cry 3: Blood Dragon ble slengt ut på de store nettjenestene. Likevel er det allerede snakk om å lage en oppfølger – og potensielt en hel serie – til det besynderlige spillet.

Nyheten kommer fra åttitallsikonet Michael Biehn, kjent fra filmer som Terminator og Alien. Som stemmeskuespilleren bak sersjant Rex «Power» Colt har han litt innsyn i den videre utviklingen etter responsen. I et intervju med Major Nelson forteller han at regissør Dean Evans og storpampene på toppen av næringskjeden nå vurderer muligheten for mer galskap.

– Dean og jeg snakket på telefon i går kveld. Han var ganske gira. Han skal i et møte i dag – jeg tror han ønsker å gjøre det til en slags serie. Han grubler på en oppfølger, forteller Biehn til majoren.

Lasergumbo

Neon pang pang.

Far Cry 3: Blood Dragon er et frittstående ekstraprosjekt, bygd på fundamentet lagt med Far Cry 3 i fjor høst. I motsetning til høstens grønne jungelgalskap ligger fokuset på en mer neonrosa balubatur som hyller så og si alt vi minnes ved åttitallets actionfilmer.

Her på bruket synes vår anmelder at spillet var knakende god moro, men at en del kjedelige sideoppdrag og mangelfull kunstig intelligens satte en liten demper på opplevelsen.

Les også: Se spinnvill video fra Far Cry 3: Blood Dragon Les også: 80-tallsinspirerte Hotline Miami kommer til PlayStation-konsollene

Siste fra forsiden