Nytt bandspill fra Harmonix

Ikke uventet

Green Day blir neste band som får eget spill.

Rivalene Guitar Hero og Rock Band strider om musikkinteresserte spilleres oppmerksomhet, og i tillegg til sine normale utgivelser har de to seriene også viet egne spill til alt fra Aerosmith til Lego.

Tidligere i år slapp Harmonix og EA The Beatles: Rock Band, og nå er bandspill nummer to på vei fra duoen. Denne gangen er det det amerikanske rockebandet Green Day som skal digitaliseres. De har tidligere gjestet serien med nedlastbare sanger i Rock Band 1 og 2.

Kunngjøringen bekrefter en uttalelse fra Green Day-vokalist Billie Joe Armstrong tidligere i år, hvor han hevdet at et eget Green Day-musikkspill var på vei.

Green Day: Rock Band skal by på høydepunkter fra hele karrièren til bandet, fra den spede begynnelsen til deres nåværende suksess med over femti millioner solgte album. Nøyaktig hva vi kan vente oss av låter og stadioner er ikke avslørt, men hvis du har kjøpt noen av bandets låter i de tidligere utgavene av Rock Band kan du overføre dem.

Slippdato er ikke satt, men det blir en gang i løpet av 2010. Green Day: Rock Band kommer til Wii, Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden