Ikonei Island: An Earthlock Adventure

Ikonei Island er det neste spillet fra norske Snowcastle

Utforsk og bygg deg et hjem på en magisk øy.

Snowcastle Games trakk denne uken sløret av sitt neste prosjekt, Ikonei Island: An Earthlock Adventure.

Bygg deg din egen lille landsby på øya Ikonei.
Snowcastle Games

Ikonei Island foregår i samme univers som den norske utviklerens Earthlock-serie. Hva selve spillingen angår går dette spillet imidlertid i en litt annen retning, og kamper og strategi byttes ut med rolige eventyr og nusselige dyrevenner.

– Det gleder oss å endelig kunne dele det neste steget for Earthlock-serien med spillere. Med Ikonei Island: An Earthlock Adventure ønsker vi å bruke den mangfoldige verdenen vi bygget for Earthlock og gi spillere en helt ny opplevelse, som er bygget på detaljerte bygge- og tilpasningsmekanikker, forteller spillsjef Bendik Stang.

I en pressemelding skriver Snowcastle at Ikonei Island er inspirert av spill som Animal Crossing og Stardew Valley. Her handler det om å utforske mystiske omgivelser, bli venn med diverse merkelige skapninger, sanke ressurser og bygge et hjem på Ikonei-øya.

Ikonei Island: An Earthlock Adventure kommer til både PC og konsoller. Spillet har foreløpig ingen konkret slippdato, men planen er ifølge utvikleren å slippe det i early access «snart».

Snowcastle pusler også med en oppfølger til Earthlock.
Blir et rollespill i en åpen verden »

Siste fra forsiden