Imperator er lagt på is

Det ambisiøse MMORPG-prosjektet Imperator fra utviklerne bak Dark Age of Camelot er nå lagt på is.

Det fremtidsrettede online rollespillet Imperator, utviklet av Mythic Entertainment – som også står bak Dark Age of Camelot, har fått mye skryt i sniktitter gjort av nettsider og spillmagasiner. Mythic selv er åpenbart ikke helt enig i rosen etter å ha gått spillet nærmere i sømmene. Planen var å lansere spillet sommeren 2006, men nå er prosjektet overraskende nok lagt på is.

- Dette er den vanskeligste avgjørelsen vi noen gang har tatt. Suksessen vi har fått med Dark Age of Camelot, har satt standarden for Mythic, og vi kan ikke tillate oss å lansere et spill som ikke er i toppsjiktet. Imperator levde rett og slett ikke opp til standardene, forteller Mark Jacobs, administrerende direktør hos Mythic Entertainment i en pressemelding.

Pressemeldingen gjør det imidlertid klart at det ikke er snakk om noen oppsigelser som et resultat av denne avgjørelsen. Mange av de som tidligere jobbet med Imperator, blir nå satt til å jobbe med videre utvikling av Dark Age of Camelot, og ekspansjonspakken ved navn Darkness Rising, som ventes i løpet av siste kvartal neste år. Andre vil hjelpe til med produksjonen av det nye online rollespillet i Warhammer-universet, som ble annonsert på E3 i mai, og som de håper å få lansert i 2007.

Mer informasjon og skjermbilder fra Imperator kan hentes fra det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden