Telialigaen - Rocket League

«Inferno» gjør Rocket League-comeback etter trafikkulykke

Gipsen er av og Maskineriet-spilleren er klar for en knalltøff kamp mot Gemini.

Sindre Stien/Good Game

Fredag 16. oktober gikk det nesten veldig galt for Jørgen «Inferno» Klaastad, da han kolliderte på lettsykkel med en motgående bilist. Maskineriet-spilleren kom heldigvis fra det med bare lettere skader, og etter en uke med gipset håndledd er han klar for å gjøre Rocket League-comeback i Telialigaen.

– Jeg fikk spilt litt de siste dagene, men det er litt vanskelig med en gipset hånd og tommel, sa Klaastad til Gamer.no like før han fikk av gipsen på mandag.

Uheldigvis for «Inferno» blir det ikke snakk om noe rolig comeback. Det er nemlig Telialigaens beryktede dobbeltrunde Maskineriet skal gjennom tirsdag kveld, og én av motstanderne er regjerende mester Gemini.

Du kan følge kampen mellom Gemini og Maskineriet på Twitch-kanalen til Matchpoint. Avspark er satt til 21:00 på tirsdag 27. oktober.

– Tror Gemini har blitt svekket

«Inferno» fikk hard medfart, men har kommet seg på beina igjen.
Inferno/Twitter

Sett bort ifra «Inferno»s trafikkuhell har det vært en solid høst så langt for Maskineriet. Laget åpner med et tungt tap for Nordavind, men fulgte opp med fire seire på rappen og ligger meget godt an i jakten på en sluttspillplass.

DISSE SPILLER FOR MASKINERIET

Vis mer

Jørgen «Inferno» Klaastad
Jonas «FiremanJonas» Lohne
Dan «Polar» Rees

– Så langt synes jeg vi har spilt veldig bra. I starten tok det litt tid for oss å bli kjent med hverandre på banen, men nå føles det naturlig å vite hvor vi skal være og hva vi skal gjøre, rapporterer Klaastad.

Akkurat hvor godt samspillet sitter får Maskineriet svar på i kampen mot Gemini. Den regjerende seriemesteren har enda ikke tapt en kamp denne sesongen, og til tross for at Gemini kanskje er svekket siden i fjor er «Inferno» forsiktig med å undervurdere motstanden.

– Vi får håpe at vi har en sjanse til å slå dem, da. Jeg tror Gemini har blitt svekket litt siden forrige sesong, men de ser fortsatt ganske sterke ut. Vi kan ikke undervurdere dem, konstaterer han.

LES OGSÅ: Vi har tatt en kikk på lagene som jager suksess i Telialigaen »

Gir alt for å ta igjen 1. plassen

«Seeb» vil ha tilbake 1. plassen i Telialigaen.
Sindre Stien/Good Game
Les også
Anmeldelse: Rocket League

Før tirsdagens oppgjør sitter Gemini på 2. plass, med én kamp mindre spilt enn tabelltopp Nordavind. Seier sender gutta rett tilbake på topp, men kaptein Sebastian «Seeb» Falch tror det blir en tøff jobb å klatre hele veien opp.

DISSE SPILLER FOR GEMINI

Vis mer

Sebastian «Seeb» Falch
Rasmus «Friis» Friis
Thomas «Lucky» Eknes

– Det skal bli veldig vanskelig å ta igjen Nordavind nå. Det er vel det eneste vi tenker på akkurat nå, men det blir ikke lett. Må jo vinne over Maskineriet for å ha en sjanse til å ta tilbake 1. plassen, så det kommer til å bli tøft, men vi skal gi alt.

Hva kveldens motstander angår har «Seeb» naturlig nok registrert at «Inferno» tilsynelatende stiller noe redusert. Gemini-kapteinen sier han håper at skaden ikke vil påvirke kampen i stor grad, og tror uansett at seere kan forvente en jevn kamp.

«Seeb»s lagkamerat Rasmus «Friis» Friis peker ut kampen som den vanskeligste av de Gemini har igjen i seriespillet. Han trekker spesielt frem «Polar» som en utfordrende spiller å takle, men tror det skal gå riktig vei.

– Stresser vi dem nok i forsvar og bevarer roen i vårt eget forsvar, så tror jeg nok vi kan ta seieren. Nordavind slo dem jo ettertrykkelig, så med tanke på å holde fast på 1. plassen er det et press fra den kanten, men vi tar det rolig, melder dansken.

LES OGSÅ: Nå er det blitt gratis å spille Rocket League »

Hektisk dobbeltrunde

Slik gikk de øvrige kampene i dobbeltrunden.
Telialigaen.no

For de øvrige lagene gikk sesongens dobbeltrunde i Rocket League for seg på typisk vis. Nordavind knep seks poeng av seks mulige, med blant annet en veldig viktig seier over Razzle Dazzlers. Razzle klarte på sin side å slå Fact Revolution, og henger dermed enda godt med i kampen om sluttspill.

Med 12 poeng ligger Razzle dermed likt med både Maskineriet og Domino, og kampen mellom disse tre ligger an til å bli svært jevn. De to sistnevnte skal riktignok spille hengekamper på tirsdag, og enda kan mye endre seg.

Ellers sikret Horizon trolig direkte nedrykk med to nye tap fra dobbeltrunden. Hvem som blir med ned til 2. divisjon er derimot langt ifra avgjort. Med to runder igjen av sesongen er det nemlig bare to poeng som skiller 6. og 9. plass, så for Gutta Boyz, Fact, Sykkylven og Major Militia er det enda mye å spille for.

De to siste kampene fra runde 6 og runde 7 ser du på Matchpoint sin Twitch-kanal tirsdag 27. oktober. Sendingen begynner 20:00 med Domino mot Maskineriet, etterfulgt av Gemini mot Maskineriet klokken 21:00.

Slik ser tabellen ut før tirsdagens kamper.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden