Rocket League - free to play

Rocket League blir helt gratis neste uke

Straks klart for «free to play» bilfotball.

Det var i juli at Psyonix kunngjorde en overgang til «free to play» for Rocket League. Endringen har latt vente på seg, men nå er datoen satt og 23. september blir bilfotballspillet gratis for alle.

Del fremdrift på tvers av plattformer

Gratis-Rocket League får en haug med nye utfordringer.
Psyonix

Flytteprosessen begynner allerede i ettermiddag – onsdag 16. september – med en stor oppdatering som gjør Rocket League klart for «free to play». Denne inkluderer blant annet muligheten til dele fremdrift på tvers av plattformer, ved å koble alt sammen til én Epic Games-konto.

Videre deler Psyonix ut såkalt Legacy Status til eksisterende Rocket League-spillere, med tonnevis av kosmetikk og tilleggsinnhold som takk til alle som hev seg på før spillet ble gratis. Oppdateringen introduserer også diverse endringer til opplevelsen, som for eksempel endringer til spillet hovedmeny, et oppdatert lydspor og en ny vanskelighetsgrad for spillets datastyrte motstandere.

Uka etter, altså 23. september, blir den store gratisdagen – da Rocket League blir gratis på PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Samme dag forlater spillet Steam til fordel for Epic Games Store, men Psyonix forsikrer om at de som allerede eier spillet kan fortsette å spille bilfotball via Steam.

Foruten endring av PC-butikk og finansieringsmodell lokker utvikleren også med et nytt Rocket Pass, med kosmetiske gjenstander å låse opp. Et (tilsynelatende Fortnite-inspirert) arrangement kalt Llama-Rama vil også avholdes 23. september, men hva det går ut på er enda ikke klart.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Rocket League »

Siste fra forsiden