Supporterprisen

Hvem jubler høyest i oljebyen?

Gamer.no og Telialigaen kårer de beste supporterne i Stavanger.

Chris «Ceejay» Shaw stod i front for Riddle som vant supporterprisen forrige sesong.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Nok en gang skal Norges beste supportere kåres under sluttspillet i Telialigaen og denne gangen er det i oljebyen Stavanger. For femte gang deles prisen ut til klubben som lager best liv når lagene skal gjøre opp om tittelen i Rocket League, League of Legends, og for aller siste gang Counter-Strike: Global Offensive.

LES OGSÅ: Apeks imponerer i Paris

Programmet under sluttspillet av Telialigaen.
Telialigaen

Hvordan og hva vinner man?

Gamer.no kårer i samarbeid med Telialigaen de beste supporterne på SpillExpo i Stavanger under Telialigaen-finalene. Det vil være om å gjøre å ha de beste slagordene, lage høyest lyd og ha de fineste bannerne og skape en elektrisk atmosfære når nervene står i høyspenn.

Klubben som sørger for den beste stemningen blir premiert med 10 000 kroner, noe som kåres kort tid etter sluttspillet.

LES OGSÅ: – Det betyr vanvittig mye for klubben

Forrige sesong var det Riddle som vant Supporterprisen. Daglig leder i Riddle Mohammed «Kekmek» Barzinje storkoste seg, tross tap, i en elektrisk League of Legends finale forrige sesong.

– Det er utrolig gøy å høre at vi vant supporterprisen, spesielt da jeg føler at våre supportere er Norges desidert beste. Det er jo en grunn til at vi nå har hele to av fire publikumspriser delt ut. De kommer alltid og lager liv og stemning. Det betyr utrolig mye for meg da det viser at vi har dedikerte supportere som bryr seg om klubben og spillerne som spiller for klubben.

Se video fra høstens sluttspill på SpillExpo i Lillestrøm.

Siste fra forsiden