Telialigaen - Rocket League

Klart for Rocket League-fest når Mustu Fluck møter AW3

Tabelltopp mot regjerende mester i kveldens Telialiga-runde.

Sindre Stien/Good Game

Torsdag er det klart for det som på papiret kan bli en av vårsesongens mest spennende Rocket League-kamper i Telialigaen. Nåværende innehaver av tabeltoppen Mustu Fluck tar imot de regjerende mesterne fra AW3.

Førstnevnte har knapt gjort noen feil og står ubeseiret på toppen av tabellen etter to serierunder. Regjerende mester AW3 gikk imidlertid på en skikkelig smell mot Senja forrige uke, og er ute etter å komme seg tilbake i seierskolonnen.

– Må bli bedre enn forrige uke i alle fall, konstaterer Sebastian «Seeb» Falch til Gamer.no før kampen.

Du kan følge AW3 mot Mustu Fluck på Twitch-kanalen til RLNorway, fra klokken 19:00 på torsdag 16. februar.

– Mentalt klare

«Seeb» håper å unngå teknisk kluss denne runden.
Sindre Stien/Good Game

«Seeb» beskrev forrige ukes overraskende 1-4-tap for Senja som svært frustrerende. Underveis var det tydelig at AW3-gjengen lot seg stresse av ting som gikk motstanderens vei. Før denne runden har laget derfor konsentrert seg mest om det mentale – samt å ha utstyr som virker.

Disse spiller for AW3

Vis mer

no Sebastian «Seeb» Falch
no Jørgen «Inferno» Klaastad
no Jonas «FiremanJonas» Lohne

– Avslappende uke med lite spilling, egentlig. Vi har bare forberedt oss på å være mentalt klare for matchen. Samtidig har gutta prøvd å fikse PC-problemene sine, melder Falch.

Teknisk krøll var nemlig med på å skape trøbbel for AW3 sist torsdag, men «Seeb» håper lagkameratene har fått ting i orden. Kapteinen vet godt at Mustu Fluck kan by på en utfordring selv på en god dag.

– Definitivt et godt lag som jeg ser frem til å møte på sluttspill. Gøy å se at tre veteraner slår seg sammen og danner et lag som gir oss ekstra god motstand. Det gjør at vi må jobbe på og ikke bare kan cruise oss gjennom sesongen i alle fall.

– Ikke vært de vanskeligste kampene så langt

Sånn ser tabellen ut før tredje runde i Telialigaen.
Telialigaen.no

Den nydannede Mustu Fluck-trioen har nemlig slått godt fra seg hittil og ligger fortjent på toppen av tabellen. Sondre «Enlid» Enlid påpeker riktignok at laget ikke har fått testet seg skikkelig enda.

Disse spiller for Mustu Fluck

Vis mer

no Sondre «Enlid» Enlid
no Sander «Sberg» Stoltenberg
dk Joakim «Creamyy» Scheelhardt

– Ja, er vel ganske fornøyd så langt. Har ikke vært de vanskeligste kampene hittil, men det har vært god oppvarming for kampen mot AW3 nå.

«Enlid» har fått med seg at oppladingen til AW3 ikke har blitt helt optimal. Om det ikke blir orden på ting spår trønderen at oppgaven kan bli enkel, og viser til da han møtte «Seeb» og kompani i høstsesongen.

– Det spørs om de har fikset den såkalte «laggingen». Hvis ikke så blir det vel en ganske enkel 4-0 den sesongen her også, som i forrige sesong, sier Enlid lurt.

Rocket League i Telialigaen går hver torsdag på Twitch-kanalen til RLNorway. Sendingens tarter 19:00.

Siste fra forsiden