AW3 - Rocket League

AW3-gutta gir seg på topp

Rocket League-trioen takker for seg etter fem strake Telialiga-titler.

Patrick Hanson/Good Game

Etter fem Rocket League-titler på rappen i Telialigaen har eventyret AW3 tatt slutt. Tirsdag tok klubben farvel med Sebastian «Seeb» Falch, Jørgen «Inferno» Klaastad og Jonas «FiremanJonas» Lohne.

– To og et halvt år, fem norske trofeer og tonnevis av minner og opplevelser senere er det med et tungt hjerte at vi kunngjør slutten på AW3s Rocket League-lag. Takk til laget for de utrolige stundene, skrev klubben på Twitter.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

– Bestemte oss tidlig for at dette ble vår siste sesong sammen

Til Gamer.no forteller «Seeb» at det hele tiden var planen å bryte opp samarbeidet etter denne sesongen. Med både mindre tid til Rocket League og litt dalende motivasjon i det siste var tiden inne for noe nytt.

– Vi hadde bestemt oss ganske tidlig for at dette ble vår siste sesong sammen som en trio. Da tenkte vi det var like greit å la vår AW3-tid bli sånn den var, i stedet for å begynne å bytte på lagoppstillingen og så videre, forklarte Falch.

LES OGSÅ: AW3 sikret norsk 4. plass i Rocket League-OL »

«Seeb» intervjues under Telialiga-sluttspillet i vår.
Patrick Hanson/Good Game

Finaleseieren fra tidligere i mai ble dermed drømmeavslutningen for et av de beste Rocket League-lagene i norsk historie. Da laget løftet trofeet erklærte «Seeb» at vårsesongen 2023 føltes bedre enn noen av de tidligere seirene. Det har ikke endret seg.

– Må nok fortsatt si at den siste er den beste. Alle kampene var spennende, spesielt i finalen hvor det var så jevne kamper. I tillegg til at det var bare tøff motstand i både semifinalen og finalen, sa Falch og fortsatte:

– Må jo legge til det at vi hadde en ganske røff start på sesongen, i tillegg til at vi allerede da visste at dette var vår siste sesong sammen. Det at vi bestemte oss for det ganske tidlig kunne jo gjort at vi ga litt opp, men jeg er glad for at gutta var på samme bølgelengde og heller ville gjøre denne siste sesongen spesiell.

– Ikke lagt en eneste plan

Hva fremtiden bringer for både organisasjonen AW3 og de tre avtroppende spillerne er foreløpig uklart. På Twitter skriver «FiremanJonas» at han er ferdig med Rocket League på toppnivå. «Seeb» virker ikke like sikker på at lagkameraten har lagt hjulene på hylla for godt, men tror «Inferno» er klar for å legge karrieren bak seg.

For sin egen del tar «Seeb» spørsmål om fremtiden helt med ro. Først og fremst skal Telialigaens mestvinnende Rocket League-spiller bare nyte sommeren, før han tar stilling til hva han gjør til høsten.

Gutta har fått til mye siden de begynte å spille sammen for to og et halvt år siden.
AW3

– Har ikke lagt en eneste plan så langt. Det blir en deilig pause nå før neste sesong. Jeg har fått et par tilbud, men kommer ikke til å rushe inn i noen ting før sommeren i alle fall. Skal ta det med ro og se hva som skjer.

«Seeb» er klinkende klar på én ting, nemlig at vi ikke har sett det siste fra ham i og rundt norsk Rocket League. I hvilken kapasitet han blir med videre er riktignok ikke så sikkert.

– Det blir nok ikke det siste dere har sett fra meg, nei. Jeg er tilbake uansett hva, men om det blir som spiller, trener, manager, ekspert eller kommentator er jeg enda ikke sikker på, forteller Falch.

Så får vi se hvor det bærer, og hvem som eventuelt klatrer frem for å ta over tronen nå som AW3 omsider har gitt slipp.

– Alt man kan si er vel egentlig bare at hardt arbeid betaler seg i lengden. Det blir spennende å se nå om det er noen som klarer å vinne flere trofeer enn oss og meg i fremtiden.

LES OGSÅ: Telialigaen skifter navn til Good Game-ligaen »

Siste fra forsiden