Telialigaen - Rocket League

– Et vanskeligere lag å slå enn AW3

Senja forventer tøff motstand i kveldens Rocket League-møte med serieleder Rotaryon.

Rotaryon, Psyonix (Montasje: Gamer.no)

Senja har denne sesongen seilt frem som en solid Rocket League-utfordrer. Trioen kan skryte av seire over både Domino og regjerende Telialiga-mester AW3, og torsdag kveld venter nok en toppskalp i Rotaryon.

LES OGSÅ: Senja sjokkerte Rocket League-mester AW3 »

Den foreløpig serielederen har sett sterk ut med fire seire av fire mulige denne sesongen. Teodor «Tempo» Myklebust forventer tøff kamp, men tror at Senja kan bli laget som påfører Rotaryon sitt første tap.

– Jeg er godt kjent med spillerne på Rotaryon, så vet godt hvordan de spiller. Vil si at det blir en veldig jevn kamp om begge lag har en god dag, melder Senja-spilleren før kamp.

Du kan følge Rocket League i Telialigaen torsdag klokken 20:00 på Twitch-kanalen til RLNorway.

– Rotaryon har ikke møtt noen gode lag hittil

Slik ser Rocket League-tabellen ut før femte runde.
Telialigaen

Selv med to viktige seire har ikke Senjas sesong – der laget holder en foreløpig sjetteplass – vært helt ideell. Gutta røk på tap mot Mustu Fluck og Nidaros, og spesielt sistnevnte trekker «Tempo» frem som en skikkelig strek i regninga.

Disse spiller for Senja

Vis mer

no Teodor «Tempo» Myklebust
no Watcharin «Jeyer» Maksamarn
dk Malthe «Saphiix» Have

– Vi har slått AW3 og Domino, som var åpenbare sluttspillkandidater denne sesongen, men gikk på en smell mot Nidaros.

Senja har riktignok ikke latt seg plage av nederlaget.

– Vi tenker ikke over det tapet akkurat så mye, siden vi alle hadde en dårlig dag. Jeg vet at når vi har en grei dag så kan vi konkurrere med alle i ligaen. Så alt i alt vil jeg si vi ligger greit an. Om vi vinner i morgen vil jeg si vi ligger veldig godt an, konstaterer Myklebust.

Med fartstid fra Rotaryon selv har «Tempo» respekt for klubben som venter torsdag kveld. Han mener imidlertid at tabellederen ikke har fått noen skikkelig test hittil denne sesongen.

– Rotaryon har ikke møtt noen særlig gode lag i sesongen, så vi vet ikke helt hvordan de egentlig ligger an. Men jeg vil si at de er et vanskeligere lag å slå enn AW3 når de spiller på topp.

LES OGSÅ: Guild henter tre norske spillere til sin Counter-Strike-satsing »

– Vi kan gjøre det mye bedre

«Haven».
Sindre Stien/Good Game

Tre av Rotaryons seire denne sesongen har kommet mot lagene som ligger nederst på tabellen, men veien til toppen har ikke bare vært enkel. Kampen mot Major i tredje runde skapte spenning, der Kristoffer «Haven» Håven og kompani gjorde en god figur.

Disse spiller for Rotaryon

Vis mer

no Kristoffer «Haven» Håven
no Brage «bruhkay» Austmo
no Dennis «Pablobar» Bojesen

Til Gamer.no forteller Rotaryon-spilleren likevel at laget enda har mer å gå på.

– Vi mener vi ligger helt greit an og er relativt fornøyde med resultatene så langt. Vi vet vi kan gjøre det mye bedre, men er fornøyde med å få sikret oss så mange poeng som mulig, sier Håven.

Også Rotaryon-gutta tror kveldens kamp blir en jevnspilt affære. «Haven» er dog ikke i tvil om at laget kan klare å ta tre poeng, spesielt om godformen fortsetter.

– Vi håper på en jevn kamp mot Senja, men tror vi kommer seirende ut av den kampen. Vi er overbevist om at hvis vi spiller spillet vårt sånn som vi har øvd oss på, så skal det gå veien for oss, avslutter Haven.

Spennende runde

Den femte Rocket League-runden i Telialigaen byr ellers på flere spennende oppgjør. Nær toppen av tabellen møtes Domino og AW3, der vinneren trolig klatrer opp blant de fire beste.

Mustu Fluck kan stramme grepet ytterligere om en sluttspillplass med seier over et Nidaros som har slitt med å finne flyten denne sesongen. Det siste av topplagene – Major – møter Fact Revolution, der Major på papiret nok må tåle et favorittstempel.

Ellers møtes Playwell og Horizon til bunnstrid torsdag. Enda gjenstår det mange kamper i sesongen, men tre poeng i kveld kan bli livsviktig for lagene som vil unngå nedrykk.

LES OGSÅ: Vi har snakket med Rocket League-lagene som kjemper i Telialigaens øverste divisjon »

Siste fra forsiden