Info om lanseringstitler til Xbox 360?

Eurogamer har fått snusen i noe interessant; byrået som står for aldersbestemmelser til spill i Tyskland har en liste over Xbox 360-spillene de har sett på.

I Tyskland er det noe som heter USK som har kontroll over aldersbestemmelsene på spill. For at dette byrået skal gjøre en bestemmelse på aldersgrensen til et spill, kreves det at de får se en utgave av spillet som inneholder alt det samme innholdet som butikkversjonen vil inneholde. Derfor bør spillet være rimelig ferdig når det sendes inn til dem.

Lesere på forumet til nettstedet Eurogamer har funnet ut at nettstedet til USK lister opp alle spillene de har godkjent så langt, samt når spillene ble godkjent. Nå som den europeiske lanseringsdatoen til Xbox 360 nærmer seg med stormskritt, begynner det å haste for utviklerne å sende inn spillene sine til godkjenning hvis de skal rekke lanseringsdatoen.

Blant titlene USK har sett på finner vi Kameo, Project Gotham Racing 3, Ridge Racer, Call of Duty 2 og Dead or Alive 4, noe som betyr at vi kan være temmelig sikre på at disse spillene finner veien til butikkene samtidig med Xbox 360. Spill som er fraværende fra listen inkluderer Perfect Dark Zero og Oblivion, men det betyr ikke annet enn at Rare og Bethesda begynner å få dårlig tid.

I tillegg finner vi Peter Jackson's King Kong, Tony Hawk's American Wasteland, NHL 2K6, NBA 2K6, FIFA 2006, Gun og Final Fantasy XI. Dessuten finner vi en haug Xbox Live Arcade-spill der, som Geometry Wars: Retro Evolved, Wik: The Fable of Souls, Marble Blast 2, Bejewelled 2, Hexic, Outpost Kaloki X, Zuma og Mutant Storm Reloaded.

Dessuten har noen klassiske Midway-spill (som også vil distribueres over Xbox Live Arcade) blitt tittet på, og her finner vi Joust, Gauntlet og Robotron. Dessuten blir spill som Spades, Backgammon og Hearts lanseringstitler, for alle dere som fryktet noe annet.

Siste fra forsiden