Info om Lumines Live

Game Informer har litt informasjon om Xbox Live Arcade-spillet Lumines Live. I tillegg forteller Next-Gen at Microsoft vil lansere XBLA-spill i butikkene.

Game Informer har snakket med Tetsuya Mizuguchi, som har snakket litt om den kommende Xbox Live Arcade-versjonen av Lumines. Han fortalte blant annet at spillet vil bli gjort tilgjengelig i en grunnversjon, og at spillerne må betale ekstra om de vil laste ned ny musikk og eventuelle nye gameplaymoduser.

Grunnversjonen inneholder en blanding av gammel og ny musikk, og Mizuguchi forteller at selve gameplayet stort sett vil være som før. Lumines er et hjernetrimspill som minner litt om Tetris, hvor du må arrangere fallende brikker for å oppnå så høy poengsum som mulig. For en beskrivelse av gameplayet kan du sjekke vår omtale av Lumines for PSP.

Det er ikke bestemt hvor mye spillere må betale for ny musikk og nye bakgrunnsvideoer, eller om disse kommer til å selges en og en eller i pakker. Dessverre mener Mizuguchi det er for vanskelig å la spilleren bruke musikk han allerede har lastet ned, men dette er visstnok noe teamet vurderer for en eventuell fremtidig versjon.

Nettstedet Next Generation har gode nyheter for de som liker enkle arkadespill, men som ikke har mulighet til å ta sin Xbox 360 på nettet. De forteller nemlig at Microsoft planlegger å lansere spill fra Xbox Live Arcade-tjenesten sin i butikkene. Microsoft var imidlertid ikke klare til å snakke om denne planen, og så vi vet lite om hvordan dette vil foregå (slik som pris og om spillene vil selges hver for seg eller i samlepakker).

Mange av spillene på Xbox Live Arcade er glitrende underholdning, og det er ikke få som forteller at de har brukt mer tid på disse enn de har på spill som har blitt lansert i butikkene, så eventuelle butikkversjoner av populære XBLA-spill vil utvilsomt bli godt mottatt.

Siste fra forsiden