Skap historie i mai

Info om Making History II

I Making History II får du omskrive historien om andre verdenskrig.

Det er kun én måned til strategispillet Making History II lanseres, både på nettet og i butikkene. Butikkversjonen selges av Lace Mamba Global, og de har litt ekstra snop på lager for de som ønsker å kjøpe en fysisk kopi av spillet.

En synd mot miljøet?

Butikkversjonen er nemlig en samlerutgave, som kommer med en dokumentarfilm på DVD (A Concise History of WWII), et verdenskart og en manual i farger. Lace Mamba har tidligere utgitt samlerutgaven av eventyrspillet Machinarium, og lanserer også strategispillet Achtung Panzer: Kharkov 1943 på samme måte (i alle fall i Storbritannia).

Making History II er, for de uinnvidde, et storstrategisk spill der du får rollen som en statsleder under andre verdenskrig. Det er utviklet sammen med historiker Niall Ferguson, og i motsetning til mange andre spill i denne sjangeren er det like mye fokus på økonomien som det er på selve krigføringen.

Handlingen foregår over hele verden.

- Økonomiske ressurser var avgjørende i forhold til krigens utfall. Ved å gi økonomi like mye fokus som militære komponenter, leverer Making History II en mer fullverdig modell av kreftene som drev andre verdenskrig, sier Niall Ferguson i en pressemelding.

Spillet lar deg velge mellom 80 nasjoner, krige over 800 regioner og kose deg med alle de autentiske detaljene du kan ønske deg. I tillegg til enspillerkampanjen (og seks scenarier) inkluderes omfattende flerspillermuligheter, hvor du kan spille sammen med opp til åtte andre verdensledere.

Spionasje og diplomati er selvsagt superviktig, med hemmelige allianser og gode muligheter for å dolke hverandre i ryggen om du er en statsleder av den lugubre sorten.

Den europeiske datoen for butikkversjonen er 21. mai, mens den digitale versjonen følger 25. mai.

Siste fra forsiden