Info om nytt innhold for PDZ og GRAW

Microsoft og Rare har lagt ut nye flerspillerkart for Perfect Dark Zero, mens Ubisoft har kunngjort detaljer om innholdspakken for Ghost Recon: Advanced Warfighter.

Microsoft har nå lansert en pakke med fire nye flerspillerkart for skytespillet Perfect Dark Zero. Kartene heter Plaza, Rooftops, Trench og GasPlant, og kan lastes ned fra Xbox Live Marketplace. Prisen du må ut med er 500 poeng, som er omtrent 40 norske kroner. Det fortelles ikke noe spesifikt om disse kartene, annet enn at de er kompatible med alle eksisterende scenarier.

På ferie i GRAW

Informasjon får vi imidlertid nok av fra Ubisoft, som har kunngjort en haug av detaljer om den kommende pakken med ekstrainnhold til Ghost Recon Advanced Warfighter. Her får vi fire nye kooperative brett og 8 nye flerspillerkart (nye versjoner av gamle favorittkart). Dessuten får vi to nye spilltyper (for flerspiller), to nye kamuflasjemønstre, fem nye våpen og mange nye ansikter.

I stedet for å gå i detalj om nyhetene her, kan vi heller videresende dere til informasjonen på spillets offisielle nettsted. Der finner dere ut nøyaktig hvilke våpen det er snakk om, samt hvilke kart vi får tilgang til og hva de fire nye kooperative brettene går ut på. Det er ikke kjent når Ubisoft vil lansere den nye pakken.

Siste fra forsiden