Info om Project Gotham Racing 3

Microsoft har akkurat gitt ut det offisielle faktaarket om Project Gotham Racing 3, til Xbox 360.

Project Gotham Racing 3 utvikles av britiske Bizarre Creations, og lanseringen er satt til julen. Spillet utvider konseptene fra tidligere PGR-spill, slik som belønningssystemet hvor du får "kudos" for å gjøre farlige stunts (og lykkes). Heftige sladder, snurringer, "drafting" og hopp er alle manøvre som gir deg ekstrapoeng hvis du gjennomfører dem på en imponerende måte.

Spillet kommer med over 80 autentiske og lisensierte superbiler, og skal vi dømme etter grafikken som er gitt ut til nå, burde selv de mest kresne bilfantastene være fornøyd med måten disse blir representert på skjermen. Microsoft har ikke gitt ut noen offisiell liste over biler, men forteller at vi blant annet får se kjøretøy fra produsenter som Ferrari, Dodge og Lamborghini. Alle kommer med fullstendig modellerte dashbord og motorlydene er tatt opp fra ekte eksemplarer av bilene.

Spillet foregår i ekte byer, slik som New York og Tokyo. Microsoft forteller at bymiljøene blir svært levende, og at vi blant annet kan se frem til enorme tilskuermengder. Tilskuerne kommer forøvrig til live ved hjelp av "motion capture"-teknologi.

Takket være funksjonen GothamTV vil spillere kunne studere billøp mellom hvem som helst i hele verden, for å la seg underholde av talentfulle spillere, eller se om de kan plukke opp noen triks som de selv kan bruke i fremtidige løp. Informasjon om rekorder som brytes vil kunne vises live for alle spillere, ved hjelp av "ticker tape"-display (slik som på nyhetskanaler på TV).

For mer informasjon kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden