Informasjon om Blue Dragon

Her er de første detaljene om Xbox 2-rollespillet Blue Dragon, fra skaperen av Final Fantasy.

Det japanske spillmagasinet Shonen Jump har sikret seg litt tidlig informasjon om Xbox 2-prosjektet til Hironobu Sakaguchi og teamet hans hos Mistwalker. Spillet har fått tittelen Blue Dragon, og Sakaguchi forteller at han planlegger at det skal bli hans største spill hittil. Spillets karakterer er designet av Aki Toriyama (som jobbet med Square Enix sin Dragon Quest-serie og populære Dragon Ball Z).

Hva selve gameplayet angår vet vi fortsatt svært lite. Shonen Jump har, i følge nettstedet Gamespot, avdekket tre karakterer, som alle er barn. Shu er spillets hovedperson, og skal være en gutt full av energi og eventyrlyst. Jiro er en smarting med et strengt uttrykk i ansiktet, og Gamespot spekulerer i om han er en mekaniker. Kruck er ei jente som visstnok er svært moden for alderen sin. I tillegg viser bildene en blå drage.

Blue Dragon er et av to kommende rollespill fra Mistwalker, og begge kommer til Microsofts neste-generasjonskonsoll. I tillegg jobber selskapet med et strategirollespill for Nintendo DS.

Siste fra forsiden