Informasjon om Xbox 360?

Nettstedet Eurogamer hevder de har fått konkret informasjon om neste-generasjons Xbox, og at navnet blir Xbox 360.

Eurogamer hevder å ha fått informasjon om Microsofts neste konsoll fra anonyme kilder i den britiske spillindustrien. Dette er ikke første gangen det har gått rykter om neste-generasjons Xbox, og som vanlig nekter Microsoft å kommentere noe som helst. Om informasjonen fra Eurogamer virkelig stemmer eller ikke kan vi med andre ord ikke være sikre på.

Kildene til Eurogamer forteller i alle fall at den neste Xbox-konsollen kommer til å få navnet Xbox 360, og at den sannsynligvis enten kommer til å være hvit eller sølvfarget. Konsollen vil kunne stå oppreist, og formen vil være konkav - det vil si at den er tynnere i midten enn på kantene. Kildene beskriver formen som at det ser ut som den "suger inn kinnene sine". Logoen skal være en "enkel, rund nexus med Xbox 360 skrevet på innsiden".

Eurogamer er ikke de eneste som har meninger om neste-generasjons Xbox. Analytikerbyrået Goldman Sachs forventer at konsollen vil koste mellom 249 og 299 dollar i USA (omregnet til norske kroner blir dette mellom 1500 og 1800 kroner), og at Microsoft vil klare å selge tre millioner konsoller før året er omme. Hvordan de har kommet frem til denne informasjonen vet vi ikke.

Til sist kan vi nevne det som ser ut til å være Microsofts egen reklamekampanje for Xbox, nemlig nettstedet OurColony.net. Her har det i løpet av de siste dagene dukket opp mystiske hint og fragmenter av informasjon, som det naturligvis har vært mye spekulasjon rundt. Du kan besøke nettstedet ved å følge lenken nederst på siden.

Hvis du ikke bryr deg med spekulasjoner, kan du forøvrig vente til Microsoft røper alt sammen selv. Dette skjer 13. mai, kl. 22.00 norsk tid, på MTV.

Siste fra forsiden