Move-kompatibilitet for No More Heroes

Ingen flere håndkontroller

Konami bringer en ny utgave av spillet til Vesten.

Det særegne actionspillet No More Heroes ble opprinnelig sluppet på Wii i 2008. I fjor kom nyheten om at spillet skulle relanseres på Xbox 360 og PlayStation 3 med oppdatert grafikk og den nye tittelen No More Heroes: Heroes’ Paradise, men inntil nå har det ikke kommet noen nyheter om en amerikansk eller europeisk utgivelse for nyversjonene.

På Gamescom har Konami avslørt at det blir de som slipper PlayStation 3-utgaven av No More Heroes: Heroes’ Paradise i vesten. Det ble ikke nevnt noe om Xbox 360-utgaven, så det ser ut til at denne ikke har fått noen vestlig utgiver.

En annen nyhet er at den engelske utgaven av No More Heroes: Heroes’ Paradise blir kompatibel med det nye Move-kontrollsystemet til PlayStation 3. Kanskje ikke så rart, da dette har store likhetstrekk med Wii-kontrollene som ble brukt i den originale utgaven av spillet. Dermed får du fortsatt vifte med armene for å hogge deg gjennom mildt sagt uvanlige leiemordere. Man kan også bruke den tradisjonelle håndkontrolleren.

Bortsett fra den oppdaterte grafikken og det «nye» kontrollsystemet er resten av spillet hovedsakelig det samme som før. Du spiller den sverdsvingende nerden Travis Touchdown og følger hans slaktetokt for å bli den beste leiemorderen i USA. På veien til toppen må du nedkjempe elleve leiemordere og deres lakeier, samt tjene nok penger til kampavgiften ved å ta deltidsjobber som søppelplukker og skadedyrutrydder.

No More Heroes: Heroes’ Paradise slippes en gang i 2011.

Siste fra forsiden