Tegneseriebilløp fra Frankrike

Ingen regel mot stridsvogner

Stereotyper braker sammen i Racers' Islands.

Billspill med tegneseriefigurer som skyter på hverandre er ikke akkurat sjelden kost i spillbransjen, etter Mario Karts suksess på 90-tallet. Den ferske utgiveren Zallag har nå slått seg sammen med franske Artefacts Studio for å føye et nytt spill til undersjangeren. Prosjektet ble først nevnt i desember under tittelen Shoot the Drivers: Project 1, men har siden fått ny tittel og flere detaljer er offentliggjort.

Racers’ Islands: Crazy Racers skal by på tjue brett spredt på seks øyer. Hver av øyene representerer et land, og har dermed alle de kulturelle stereotypene og klisjeene vi forventer. Som seg hør og bør for et spill i denne sjangeren blir det flerspiller for opptil fire personer, og masse oppgraderinger og våpen å plukke opp på banene. Du kan bruke den ene Wii-kontrollen til å sikte og avfyre våpnene mens du kjører med stikka på den andre.

Utvikleren skal ha hentet inspirasjon fra den gamle tegneserien Wacky Races og Ubisofts Street Racer. Du kan velge mellom seks forskjellige sjåfører, en fra hver øy. Som øyene representerer de velkjente stereotyper, inkludert en amerikansk bondetamp i flammelakkert bil og en russisk spion i stridsvogn.

Racers’ Islands: Crazy Racers slippes eksklusivt på WiiWare, men når er ikke klart. Spillet er det første av tre i en samarbeidsavtale mellom Zallag og Artefacts Studio.

Siste fra forsiden