LittleBigPlanet 2 avduket

Ingen tvil

Ryktene er sanne, og vi har allerede sett spillet i aksjon.

I mars ble det kjent at en nederlandsk Sony-representant mer eller mindre bekreftet LittleBigPlanet 2s eksistens. Den gangen ble dette avvist av Sony sentralt. Nå viser det seg faktisk at oppfølgeren er under utvikling.

Det første spillet bergtok mange.

Utvikler Media Molecule bekrefter via Twitter at de jobber med LittleBigPlanet 2, og vi er ikke veldig overrasket. Gamer.no var nemlig på plass i London i forrige uke da spillet ble vist frem for første gang, og vi kommer med en sniktitt senere i dag.

Annonseringen skulle egentlig kommet tidligere, men arrangementet i Storbritannias hovedstad ble utsatt i flere uker på grunn av den islandske askeeksporten.

Vi skal ikke avsløre for mye, men ifølge vår utsendte ser spillet helt fantastisk ut.

En lekkasje fra Game Informer (gjengitt på NeoGAF) avslørte at oppfølgeren vil gi deg muligheten til å lage racingspill, gåteløsning, ja selv rollespill og strategi i sanntid. Videre kan man lage og redigere kortfilmer, ta opp lydeffekter og leke med kameraposisjoner. Her blir det virkelig fanatasien som setter grenser.

Det originale LittleBigPlanet kom ut i 2008, og fikk stort sett strålende kritikker over hele linja. Plattformspillet oppfordrer til kreativitet og samarbeid i en meget nusselig verden, og vår anmelder falt også helt pladask.

Gled deg til mer lesestoff om oppfølgeren i løpet av dagen!

Bildene i saken er hentet fra det første spillet.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden