Indiana Jones er tilbake

Inkluderer Fate of Atlantis

Her er info om det nye Indiana Jones-spillet, som inkluderer Fate of Atlantis.

LucasArts jobber med et nytt spill om Indiana Jones, den barske arkeologen som stadig må til å redde verden fra nazister, kommunister og eldgamle farer. Spillet heter Staff of Kings, og kommer i følge Eurogamer til PS2, PSP, DS og Wii.

Handlingen foregår i 1939, og følger Indiana Jones i hans jakt på stokken til selveste Moses. Denne skal ha mektige krefter, og om den havnet i feil hender (i dette tilfellet, nevene til tyske Magnus Voller) ville det være katastrofalt for den frie verden.

Spillet tar oss med til en rekke ulike steder, som San Fransiscos Chinatown og Panamas jungler. Her møter Indiana Jones en rekke fiender som må overvinnes, gåter som må løses og omgivelser som må manipuleres. Underveis får vi også kjøre stridsvogn, ri på elefanter og fly dobbeltdekkere

På Wii brukes den bevegelsessensitive kontrolleren både til å hjelpe deg å slåss, og til å benytte deg av Indiana Jones karakteristiske pisk. På DS overtar stylus-pennen mange av Wii-kontrollerens funksjoner.

Vi får også flerspiller, for opp til fire spillere. Her loves vi blant annet mulighet til luftkamp med fly og eksplosiv bakkekamp i stridsvogner.

Men den kanskje mest spennende detaljen er at Wii-spillet også inkluderer det klassiske pek-og-klikk-eventyrspillet Indiana Jones and the Fate of Atlantis. Dette spillet kom ut i LucasArts storhetstid, og følger Indiana Jones og Sophia Hapgood på jakt etter den sagnomsuste Atlantis-sivilisasjonen.

Diskuter artikkelen

Siste fra forsiden