Insomniac Games lager «Metroidvania»-spill

Song of the Deep tar oss med på eventyr på havbunnen.

Insomniac Games – studioet bak blant annet Ratchet og Clank-spillene og Sunset Overdrive – har annonsert et nytt spill ved navn Song of the Deep, som skal lanseres i løpet av sommeren 2016.

I Song of the Deep lurer mange farer under overflaten.
Insomniac Games

Spillet er et såkalt «Metroidvania»-spill, som henter inspirasjon fra de gamle plattformspillene Metroid og Castlevania, med todimensjonal sideskrolling i en vidstrakt undervannsverden.

På leting etter faren

I Song of the Deep møter vi ungjenta Merryn, som legger ut på en farlig ferd når faren hennes en dag forsvinner på havets dyp. I en hjemmelaget ubåt må spillere lete etter Merryns far, og på veien vil de møte på en rekke farer og gåter som må overkommes.

Når Merryn finner en dykkerdrakt vil hun også kunne bevege seg utenfor ubåten.
Insomniac Games

Etter hvert som man utforsker den store undervannsverdenen vil spillere finne gjenstander som kan brukes til å oppgradere den lille ubåten. Dette vil igjen låse opp nye områder og føre spilleren nærmere svaret på havets mysterier.

Song of the Deep slippes digitalt på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Fysiske utgaver av spillet vil i første omgang kun være tilgjengelige fra GameStop, men det er uvisst om de kommer til kjedens norske butikker.

I april kommer Ratchet & Clank til PlayStation 4.
Slik blir lombaxens første eventyr på den nyeste konsollgenerasjonen »

Siste fra forsiden