Spider-Man - Far From Home

Insomniacs Spider-Man har fått to drakter fra Far From Home-filmen

Last ned på PlayStation 4 nå.

PlayStation

En ny Spider-Man-film er på kino i disse dager, og Insomniac Games har markert anledningen med å introdusere to nye drakter til sitt Spider-Man-spill.

Spider-Man: Far From Home Stealth Suit.
PlayStation

Draktene er inspirert av Peter Parkers antrekk fra Spider-Man: Far From Home-filmen, med en Stealth-variant og en mer tradisjonell drakt i sort og rødt. Begge blir tilgjengelige så snart du har bygget Parkers Advanced Suit tidlig i spillet, hvorpå du kan svinge deg rundt og gjenskape diverse Far From Home-scener etter fantasien.

Spider-Man: Far from Home Upgraded Suit og Spider-Man: Far From Home Stealth Suit inkluderes i gratisoppdateringen Patch 1.16, som er tilgjengelig for nedlasting på PlayStation 4 nå.

Superengasjerende action

Spider-Man fra Insomniac Games ble opprinnelig lansert på PlayStation 4 i september 2018. Spillet tar oss med på en actionfylt historie basert på den velkjente edderkopphelten, med haugevis av egenskaper å låse opp, drakter å kle seg i og skurker å få has på.

Vår anmelder hadde mye moro med Spider-Man, og smalt til med en nier på karaterskalaen. Spesielt roste han historien og friheten til å svinge seg gjennom New Yorks travle gater.

– For så morsomt er Spider-Man anno 2018 når alle kluter settes til. Den åpne verdenen har kanskje ikke all verden til personlighet, men det man gjør her – selve spillbarheten og gleden av å løpe langs vegger, svinge seg langs hustak og dingle fra lyktestolper – er altså av så enormt høy klasse at det blåser jeg rett og slett i, skrev Espen Jansen.

Les også: Se de første bildene fra Netflix' The Witcher-serie »

Siste fra forsiden