Ugler i episk fantasikrig

Inspirert av Agony?

Animasjonsfilmen Legend of the Guardians spillmatiseres til høsten.

Trolig må vi helt tilbake til 1992, og Amiga-spillet Agony, for å finne et spill med en ugle i hovedrollen. I september får vi imidlertid ett til, nemlig Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole. Spillet bygger på regissør Zack Snyders kommende film ved samme navn, som igjen er basert på en bokserie skrevet av Kathryn Lasky.

Endelig får vi et nytt uglespill.

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole kommer til Xbox 360, PS3, Wii og DS, og foregår i en verden befolket av intelligente ugler. Spilleren får rollen som en «guardian», altså en kriger og beskytter som må kjempe mot onde makter i en episk krig mellom lys og mørke.

Pressemeldingen forteller at du får skreddersy uglekrigeren din, og legge ut på en spennende reise gjennom mytiske miljøer. Samantha Ryan, som er visepresident for produksjon og utvikling hos Warner Bros. Interactive Entertainment skryter:

Ugler bor selvsagt i trær.

– Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole gir spillerne en underholdende, ny spillopplevelse som fanger spenningen i uglenes kamp og flyving ved hjelp av intuitive kontroller. Spillerne får fly, slåss og utvikle egenskapene sine i de vakre og store miljøene i spillet.

DS-versjonen utvikles av hånholdtekspertene Tantalus Media, mens Krome Studios står for de store utgavene. Krome har jobbet med spill som Scene It og Star Wars: The Clone Wars, og ble denne uken ferdig med utviklingen av den virtuelle spillehallen Game Room for Xbox 360 og PC. De arbeider også med Blade Kitten for PS3.

Siste fra forsiden