Trine 2 på E3

Interessante og sære ting

Atlus vil vise Trine 2, det neste spillet fra Zeno Clash-skaperne og mye annet på E3.

Den amerikanske avdelingen til Atlus er hovedsakelig kjent for å oversette og utgi japanske spill, men de har i det siste begynt å samarbeide med utviklere fra andre deler av verden.

Zeno Clash

De gav ut en oppdatert utgave av chilenske Ace Teams besynderlige actionspill Zeno Clash på Xbox 360 og har innledet et samarbeid med Trine-utvikler Frozenbyte. Trine er et plattformspill hvor du leder tre helter med unike egenskaper gjennom diverse brett.

Ifølge Joystiq har Atlus nå avduket en rekke spill som skal vises fram på E3 neste uke, og blant dem finner vi en oppfølger til Trine og et helt nytt prosjekt fra Ace Team ved navn Rock of Ages. Bortsett fra titlene vet vi dessverre ingenting om disse spillene.

De andre to spillene vet vi derimot litt mer om. Det ene er en engelskspråklig utgave av det tredje spillet i den japanske rollespillserien Etrian Odyssey og det andre er en PSP-utgave av DS-spillet Knights in the Nightmare. Som i forgjengerne skal du i Etrian Odyssey 3: The Drowned City bygge et laug med eventyrere og utforske underjordiske ruiner på jakt etter spenning og skatter.

Knights in the Nightmare er et høyst uvanlig spill som blander rollespill med taktikk og gammeldagse skytespill. Spillet er fult av merkelige spillmekanismer og statistikk, og fikk aldri noen utgivelse i Europa.

Det kan selvsagt tenkes at Atlus sparer noen kunngjøringer til selve messen. Det finner vi ut neste uke.

Siste fra forsiden