Introversion-spill til Xbox Live

Små grønne menn

To spill fra Introversion er på vei til en Xbox 360 nær deg.

Introversion kan nå bekrefte at spillpakken Darwinia+ kommer til Xbox Live. Pakken inneholder det originale Darwinia og nykommeren Multiwinia.

Fanget i en datamaskin.

– Da vi startet Introversion i 2001 syntes det å utvikle spill for konsoll som en umulig utfordring. Selv om vi har en fantastisk brukerbase rundt våre PC-spill, som vi fortsatt vil jobbe opp mot, har det alltid vært en drøm å ta det neste steget og lage en konsolltittel, sier Introversions Chris Delay i en pressemelding.

Darwinia er et strategispill der du er en spiller som har blitt sugd inn i et nettverk av gamle spillkonsoller for å slå tilbake en virusinfeksjon. Dette nettverket er et surrealistisk og fargerikt landskap fylt av fraktaler og kjente klassiske videospillfigurer.

Multiwinia er en nyversjon av dette spillet som blant annet introduserer omfattende flerspillermuligheter. Spillet gir oss flere ulike flerspillertyper, inkludert kooperativt spill og kamper mellom massive darwinianske hærer.

– Multiwinia er et naturlig resultat av det vi startet med Darwinia i 2002. Microsoft har gitt oss en fantastisk mulighet til å bringe spillet til konsoll, og vi ser virkelig frem til å introdusere Darwinina+ til et nytt publikum, sier Delay.

Multiwinia kommer også til PC, men det er ikke offentliggjort noen dato på denne tittelen eller Darwinia+

Hvis du er nysgjerrig kan du lese vår omtale av det originale Darwinia.

Siste fra forsiden