Iron Man VR

Iron Man VR kommer nå i februar

Utsettelse, trailer og nye detaljer kunngjort for superheltspillet.

Marvel's Iron Man VR kommer likevel ikke ut i år, men superheltspillet har i det minste fått en offisiell dato. 28. februar 2020 er dagen PlayStation VR-eiere kan ta på seg Iron Man-drakten og oppleve verden i rollen som Tony Stark.

Marvel's Iron Man VR.
Sony

Slippdatoen kommer frem i en fersk trailer for spillet, som du kan se over. Denne avslører også at hovedskurken man må hamle opp med er Ghost, en ivrig hacker med evnen til å forflytte seg fra sted til sted.

Både Ghost og en rekke andre kjeltringer dukker opp for å skape trøbbel, og spillere blir som vanlig nødt til å redde dagen. Kampene ser stort sett ut til å utkjempes i lufta, der man kombinerer flyving og skyting for å navigere diverse utfordringer.

– Stor og annerledes historie

Via den offisielle PlayStation-bloggen forteller utvikler Camouflaj – kjent for snikespillet République – at Iron Man VR er inspirert av både tegneseriene om Iron Man, såvel som de populære Marvel-filmene. Spillet skal likevel fortelle en helt ny historie, og teamet har fått med seg både Marvel Games og Marvel-forfatter Christos Gage for å bygge en storslagen og autentisk opplevelse.

– Å skape en historie som kun fortelles i virtuell virkelighet krever at man hele tiden tenker nytt og videreutvikler konsepter. En viktig del av den prosessen kom gjennom samarbeidet vårt med Marvel Games-sjef Bill Rosemann, som oppfordret oss til å tenke stort og annerledes om spillets historie og hjalp oss med å skape en autentisk Tony Stark-opplevelse.

Marvel's Iron Man VR er foreløpig kun bekreftet for PlayStation VR.

Medal of Honor gjenoppstår i virtuell virkelighet.
Respawn bringer seriens nyeste innslag til Oculus Rift »

Siste fra forsiden