Iron Man VR

Etter flere utsettelser har Iron Man VR fått sin endelige slippdato

Innta rollen som den flyvende superhelten i sommer.

Iron Man VR har blitt forsinket opptil flere ganger, men nå er datoen omsider spikret. I en Twitter-melding har Sony kunngjort at spillet slippes den 3. juli, og mer informasjon vil komme ganske snart.

Iron Man VR ble opprinnlig kunngjort for over ett år siden som en PlayStation VR-tittel og skulle først slippes i februar, før det senere ble utsatt til 15. mai i år med den begrunnelse at utviklerne trengte mer tid på forbedringer.

Ifølge trailerne vi har sett så langt ser spillet ut til å by på frenetisk action, med kamper som kombinerer både flyving og skyting.

Sony Interactive Entertainment

Ny historie

Utvikleren Camouflaj har tidligere opplyst at Iron Man VR byr på en helt ny historie om Tony Stark – mannen bak Iron Man-masken – som er snekret sammen i samarbeid med Marvel.

I den nye historien møter man blant annet på Ghost, en ivrig hacker med evnen til å forflytte seg fra sted til sted, samt en haug med andre kjeltringer fra Marvel-universet.

Spillet går ut på å fly rundt i høy fart og fyre løs på det meste som beveger seg, og man kan også oppgradere sitt teknologiske arsenal i Starks eget verksted – som de fleste nok husker fra filmene.

I tillegg til trailere har utviklerne også sluppet en demonstrasjonsvideo av hvordan selve flygningen foregår i spillet. Den kan du se nederst i artikkelen.

Les også: Marvel's Avengers blir likevel ikke klart for lansering i mai »

Siste fra forsiden