Iron Man VR

Lek Iron Man i nytt superhelt­spill for PlayStation VR

Lanseres senere i år.

Mandag kveld holdt Sony sin aller første State of Play-sending, en videopresentasjon på linje med Nintendos Direct. Selskapet vartet opp med diverse kommende titler, og åpnet showet med å vise frem et nytt spill for PlayStation VR, kalt Marvel's Iron Man VR.

Iron Man kommer til PlayStation VR senere i år.
Marvel Games

Etter alt å dømme blir spillet akkurat slik det høres ut som. Spillere utstyrer seg med seg VR-briller og Move-kontrollere og trer inn i rollen som kjekkas og superoppfinner Tony «Iron Man» Stark.

Den første traileren for spillet – som du kan se i videovinduet over – viser ikke hvordan det faktisk blir å spille, men gir tilsynelatende en pekepinn på den typen action vi kan forvente: flyving, skyting og nevekamp mot diverse fiender.

– Mer enn en opprinnelseshistorie

Ifølge utvikler Camouflaj, som tidligere har stått bak snikespillet Republique, skal Marvel's Iron Man VR by på mer enn bare en opprinnelseshistorie. Akkurat hva det betyr er ikke klart, men vi loves møter med både andre superhelter og -skurker i et farefullt oppdrag som spenner seg over hele kloden.

Mer informasjon om historien, spillingen og figurgalleriet vil deles etter hvert. En offisiell slippdato er ikke satt, men ifølge utvikleren er målet å lansere det en gang i 2019. Marvel's Iron Man VR blir kun tilgjengelig for PlayStation VR.

Snart kommer VR til No Man's Sky.
Hello Games introduserer virtuell virkelighet i gratis oppdatering »

Siste fra forsiden