Iron Man VR

Iron Man VR-demo ute nå

Prøv det kommende actionspillet på PlayStation VR.

Marvel's Iron Man VR skal offisielt lanseres for PlayStation VR den 3. juli, men allerede nå kan nysgjerrige spillere prøvekjøre opplegget. Torsdag rullet Sony nemlig ut en demo for spillet, som er tilgjengelig via PlayStation-butikken.

I Iron Man VR-demoen får spillere oppleve hvordan det er å være Iron Man i spillverdenen som utvikler Camouflaj har skapt. Her får man først en innføring i hvordan man spiller, før det braker løs med flying, skyting og nevekamp i oppdraget Out of the Blue.

Ellers i demoen kan spillere prøve seg på to såkalte Challenge-oppdrag – ett som fokuserer på luftakrobatikk og et annet som handler tester kampferdighetene dine. Alle som laster ned demoen får også en ekstra Iron Man-drakt til bruk i spillets fullversjon.

Som vi vet fra før skal Marvel's Iron Man VR fortelle en flunkende ny historie om Tony Stark i rollen som Iron Man. Hovedskurken i spillet er Ghost – en ung jente med ondsinnede planer – og Camouflaj har også hintet om opptredener fra flere kjente figurer fra Marvel-universet.

Spillet ble opprinnelig avduket i mars 2019, og skulle da lanseres samme året. Utviklingen støtte imidlertid på utfordringer, som igjen førte til en serie med utsettelser fra februar 2020 til mai og nå altså til 3. juli.

Snart kan du møte Darth Vader i PlayStation VR.
Star Wars-eventyret Vader Immortal kommer til sommeren »

Siste fra forsiden