Marvel's Iron Man VR

VR-spillet om Iron Man føyer seg til listen over utsettelser

Sklir inn på den gamle lanseringsdatoen til Marvel's Avengers.

Sony Interactive Entertainment

Det er høysesong for spillutsettelser, og spesielt superheltspill har blitt hardt rammet. Tidligere denne uken ble det kjent at Marvel's Avengers måtte flytte fra mai til september, og nå blir også Marvel's Iron Man VR forsinket.

Ghost er blant skurkene man må hamle opp med i Marvel's Iron Man VR.
Sony Interactive Entertainment

VR-spillet om den jernkledde helten skulle opprinnelig slippes 28. februar, men den datoen ble hakket for ambisiøs for utvikler Camouflaj. I stedet sklir spillet inn på den gamle slippdatoen til Avengers-spillet – altså 15. mai 2020.

– For å kunne gjennomføre vår visjon og møte de høye forventningene til vårt fantastiske spillersamfunn, har vi tatt den vanskelige beslutningen om å flytte Marvel's Iron Man VR-lanseringen til 15. mai 2020. Vi setter stor pris på deres tålmodighet og forståelse, skriver teamet på Twitter.

Ny Iron Man-historie

Iron Man VR ble opprinnelig avduket for et drøyt år siden, som et nytt trekkplaster for PlayStation VR. Ifølge trailerne vi har sett så langt ser spillet ut til å by på frenetisk action, med kamper som kombinerer både flyving og skyting.

Hva historien angår forteller Camouflaj at Iron Man VR skal servere en helt fersk historie om Tony Stark – mannen bak Iron Man-masken – som er utviklet i samarbeid med Marvel. Her møter man blant annet på Ghost, en ivrig hacker med evnen til å forflytte seg fra sted til sted, samt en haug med andre kjeltringer fra Marvel-universet.

Cyberpunk 2077 måtte også bite i utsettelseseplet denne uken.
Utviklerne må belage seg på mye overtidsarbeid de neste månedene »

Siste fra forsiden