Monster Hunter Tri til Europa

Jakt og fiske

Wii-utgaven av Capcoms monsterslakter kommer i 2010.

I Europa og USA er Monster Hunter-serien forholdsvis ukjent, men i Japan har den blitt et fenomen. Førsteopplaget av Monster Hunter Tri, den ferskeste tittelen i serien, var på over en million eksemplarer, og utvikler Capcom har nå kunngjort at de også vil lansere spillet i i resten av verden.

Monster Hunter Tri følger samme oppsett som sine forgjengere. Du spiller en jeger i en fantasiverden med all slags fantastiske skapninger, inkludert søte små kattefolk og gigantiske drager. Målet er ganske enkelt å jakte på de største og tøffeste uhyrene, men før du kommer så langt må du bygge deg opp ved å slakte svakere monstre og lage utstyr av kroppsdelene deres.

Selv om du kan spille Monster Hunter alene vektlegges samarbeid med andre spillere. Monster Hunter Tri byr både på lokal flerspiller for to personer med delt skjerm, eller flerspiller over nettet for opptil fire jegere. Har du ingen venner å spille med gir spillet deg en datastyrt jaktpartner.

Monster Hunter Tri skal være det vakreste av spillene i serien hittil, og det loves dugelig med nye monstre å nedlegge og nytt utstyr å sette sammen fra likene deres. For første gang kan spillere også dykke under vann for å jakte på sjøormer og lignende.

Spillet har foreløpig ikke fått noen slippdato, men skal slippes i Europa og USA tidlig i 2010. Det er eksklusivt til Wii.

Siste fra forsiden