James Bond-spill fra Raven?

Den erfarne utvikleren skal jobbe med et snikespill om superspionen.

Filmselskapet Metro-Goldwyn-Mayer har store økonomiske problemer, men har nå fått godkjent en konkursplan som forhåpentligvis kan bringe dem på rett kjøl igjen. Planen deres involverer en ny James Bond-film, som skal komme i november 2012.

James Bond: Blood Stone.

Det James Bond-dedikerte nettstedet MI6 har tatt en titt på dokumentet, og funnet referanser til et nytt James Bond-spill som skal være under utvikling hos Activision-eide Raven Software.

Spillets utvikling skal ha startet for en stund siden, men ble lagt på is etter som teamet fikk beskjed fra ledelsen om å lage en serie flerspillerkart til Call of Duty-spillene.

Nå skal prosjektet ha kommet i gang igjen, og ifølge MI6 er det snakk om et spill som fokuserer på sniking. Mer informasjon har de ikke, men nettstedet Eurogamer har funnet det som ser ut til å være tidlig video fra spillet. Her er det klare likhetstrekk med Splinter Cell-spillene fra Ubisoft.

Det forrige James Bond-spillet, Blood Stone, gjorde det ikke særlig bra, noe som ser ut til å få store konsekvenserfor utvikler Bizarre. Forhåpentligvis går ting bedre for Raven, som opplevde nedskjæringer i fjor.

Raven jobber også med et nytt X-Men-spill.

Siste fra forsiden