Ninja Blade til PC

Japansk spill får nytt hjem

Det japanske actionspillet Ninja Blade kommer til PC i høst.

Ninja Blade er et actionspill fra From Software, skaperne av serier som Tenchu og Armored Core. Spillet følger en futuristisk ninja som må bekjempe demoniske fiender i den japanske hovedstaden Tokyo.

Stor og sinna.

Utviklerne har gjenskapt store deler av byen for spillet. Kjentfolk vil utvilsomt kjenne igjen Shinjuku-distriktet og området rundt Tokyo Tower. Omgivelsene er fulle av mennesker og dyr som har blitt mutert av en mystisk parasitt. Disse blodtørstige monstrene sprer infeksjonen ved å angripe andre.

I vår anmeldelse fikk Xbox 360-utgaven av Ninja Blade en syver, og ble beskrevet som et solid stykke action. Her fortelles det at brettene er designet på en måte som hele tiden trekker deg med videre, at spillet føles variert, og at historien er såpass sprøtt fortalt at man aldri kjeder seg.

Den russiske spillutgiveren ND Games har nå kommet med den noe overraskende kunngjøringen av en PC-versjon av dette japanske actionspillet. Denne lanseres allerede i oktober, sannsynligvis via digital distribusjon (og butikk i visse deler av verden).

Siste fra forsiden