Fallout-designer får ny jobb

Jason Anderson til InXile

Black Isle og Troika-veteran Jason Anderson lager «episk rollespill» hos InXile.

InXile Entertainment har kunngjort at utvikleren har sikret seg nok en rollespillveteran, Jason Anderson. Han var en av designerne på det originale Fallout-spillet, og jobbet inntil nylig på Interplays Fallout-MMO.

Anderson var også en av de tre grunnleggerne av den dypt savnede rollespillutvikleren Troika Games, og jobbet med både Arcanum og Vampire: The Masquerade – Bloodlines.

Nå skal han jobbe som kreativ direktør for et nytt rollespill fra InXile, et selskap som ble startet av den svært erfarne Interplay-veteranen Brian Fargo.

– Jason har et omfattende resumé og skapt flere fantastiske rollespill i løpet av to tiår, og vi føler oss heldige som får utnytte oss av hans talent i et av våre kommende prosjekter, sier Brian Fargo.

Han fortsetter:

– Hans lederskap og visjon vil tillate oss å ha et utviklerteam fokusert på å lage et episk spill som vil presse grensene i rollespill-sjangeren.

InXile har så langt utviklet det relativt hyggelige actionrollespillet Bard's Tale og de kommersielle versjonene av LineRider. De jobber også med actioneventyret Hei$t.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden