EA kommer med skyteklubb

Jeg elsker våpen, og det bør du gjøre også

Ny spillsentral skal belønne aktive spillere.

LOS ANGELES (Gamer.no): Gårsdagens pressekonferanse i regi av EA bød på et knippe annonseringer, og en av de mer alternative var nok lanseringen av en spillsentral kalt «Gun Club».

Dette er kort fortalt en tjeneste hvor du registrerer en bruker som deretter kobles til dine EA-titler. Når dette er gjort så vil du opparbeide deg bonuser etter hvert som du oppfyller visse krav til prestasjoner i de ulike spillene. Dette skal igjen føre til at du låser opp ulike bonuser, spesialtilbud og tidlige, eksklusive nyhetsoppdateringer.

Et eksempel på fordelene man kan nyte av å være aktivt medlem av denne tjenesten er tidlig tilgang til Medal of Honor-betaen som originalt slippes 21. juni. Er du skyteklubbmedlem, eier av Battlefield 2 og forhåndsbestiller Medal of Honor så vil du kunne hoppe inn i den opplevelsen allerede 17. juni. Skulle ikke det være nok så vil du også få tilgang til et eksklusivt våpen i fullversjonen av spillet.

Det er uvisst hvor dypt EA tenker å gjøre «Gun Club», og om det i det hele tatt vil gjøre noe annet enn å fungere som en alternativ kanal for ting som tilbys i forhåndsbestillinger og samleutgaver per dags dato. Mye tyder likevel på at dette er noe som satses på i tiden fremover, og om man allikevel bruker en del tid på skytespill så er det jo greit å ha en ekstra motivasjonsfaktor også.

Mer informasjon om denne tjenesten kan du finne på denne siden.

Siste fra forsiden