Telialigaen høsten 2019 - Rocket League

– Jeg føler jo at vi aldri mista toppen

Nordavind skal vise hvem som er sjefen i kveldens Rocket League-kamp mot Razzle Dazzlers.

Eivind von Døhlen/Gamer.no

For tredje runden på rad blir toppkamp i Rocket League når Nordavind møter Razzle Dazzlers torsdag kveld. Førstnevnte skal vise at de fortsatt er kongene av norsk bilfotball, og Jørgen «Jwols» Olsen tror det skal gå veien.

– Vi har troa på seier og føler vi har blitt bedre siden vi møtte Celestial Gaming (for to uker siden, journ.anm), forteller Nordavinds stjernespiller.

Oslo-klubben ligger godt plassert på tabellen etter fire av ni kamper spilt, og kun en hårfin kampforskjell skiller dem og Celestial på første. Likevel har gutta kanskje mer å bevise nå enn de har hatt på flere sesonger, og en seier over Razzle kan være akkurat det som skal til for å stilne tvilerne.

Kampen ser du via Twitch-kanalen til Bamble DreamTeam fra klokken 22:00 på torsdag 26. september.

– Vi er bedre nå

Nordavind har begynt å finne formen etter en vanskelig start på sesongen.
Sindre Stien/Good Game

Nordavinds turbulente start på sesongen har nok fått enkelte til å lure på om solen er i ferd med å gå ned for klubbens storhetstid. Seire med nødskrik over Molon og Gutta Boyz etterfulgt av uavgjort mot Celestial var neppe tilstrekkelig til å overbevise noen, men ifølge «Jwols» er ikke situasjonen riktig så ille.

– Personlig føler jeg jo at vi aldri mista toppen. Kampforskjell betyr ikke så mye, så når vi kommer på LAN viser vi hvem som er best, tenker jeg, forteller en selvsikker Olsen.

Disse spiller for Nordavind

Vis mer

Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien
Casper «Al Dente» Vissing

Nettopp kampforskjellen fikk Nordavind ryddet fint opp i forrige runde, med en knusende seier mot et fremadstormende Ulvespill. Med sesongens første 6-0 i sekken er gutta klare for å takle Razzle Dazzlers, men «Jwols» er forsiktig med å stole for mye på tidligere resultater.

– Celestial vant mot Razzle Dazzlers, selv om jeg mener Razzle er et bedre lag. Vi har troa på seier, konstaterer Olsen overfor Gamer.no.

Les også: Ny Rocket League-sesong, nye muligheter til å bekjempe Nordavind »

– Må ikke gi dem tid med ballen

«Seeb» innrømmer at det hadde vært deilig å slå Nordavind.
Dreamhack
Les også
Anmeldelse: Rocket League

Tapet for Celestial sendte Razzle ned på tredjeplass, men kampen om topplasseringen er langt fra over. Sebastian «Seeb» Falch og kompani er ett fattig poeng bak teten, og med en solid kamp mot Nordavind kan gjengen åpne sesongen opp igjen.

Siden mars 2018 er det bare to lag som har klart å ta poeng fra den firedoble seriemesteren, og da bare i form av uavgjortresultater. Det er altså ingen enkel oppgave Razzle står overfor, noe trioen er fullstendig klar over.

Disse spiller for Razzle

Vis mer

Mads «Maadzz» Gjelsten
Aleksander «Phocas» Jensen
Sebastian «Seeb» Falch

– De er alle gode på sin egen måte og på forskjellige deler av spillet. Jeg tror vel det hjelper å være raske og ikke la dem få til pasningsspill eller så mange soloprestasjoner. Ganske enkelt må vi ikke gi dem mye tid med ballen.

Akkurat det er en strategi flere har prøvd seg på mot Nordavind, og hvorvidt den funker for Razzle gjenstår å se. Som «Seeb» forteller hadde det imidlertid vært veldig deilig om alt klaffet.

– Det hadde følt så bra å få æren av å være de første til å slå Nordavind på over et og et halvt år.

Nok en spenstig runde

Slik spilles femte runde av Telialigaen i Rocket League

Vis mer

Kl. 20:00: Ulvespill - Operation Archery
Kl. 20:00: Celestial - Fact
Kl. 20:00: Molon - Maniax
Kl. 21:00: Gutta Boyz - Playwell
Kl. 22:00: Nordavind - Razzle Dazzlers

Alle kampene spilles torsdag 26. september.

Terminliste »

Før vi går inn i den beryktede høstferiepausen i Telialigaen – og tre uker uten Rocket League – har vi en veldig jevn runde å se frem til. Ulvespill og Operation Archery får æren av å åpne kalaset, i en kamp som virkelig kan gå begge veier.

Celestial vil prøve å holde på tabelltoppen, og skal også klare det, men får trolig ingen ting gratis i sitt oppgjør mot Fact. Gutta Boyz og Playwell blir svært tøff å spå på forhånd. Lagene ligg dønn likt på tabellen, men sistnevnte har kanskje et lite overtak på papiret.

Til tross for at det er en bunnkamp bør også Molon og Maniax bli en spennende affære, der begge jakter sin første seier for sesongen.

Siste fra forsiden