En verden full av stridsvogner

Jeg vil sitte fremst!

Wargaming.net har offentliggjort nettspillet World of Tanks.

Hvis du er lei av nettspill basert på fantasiverdener og fremtidsvisjoner har britiske Wargaming.net akkurat kunngjort et mulig alternativ. De skal nemlig lage et massivt onlinespill om stridsvogner og det de gjør best.

Naturens gang.

I World of Tanks skal spillere krige mot hverandre i lag på opptil tredve personer. Hver spiller har sin egen stridsvogn med tilhørende rolle på slagmarken. Utvalget av kjøretøy er bredt, og inkluderer over 150 stridsvogner fra tiden mellom første verdenskrig og Koreakrigen.

Blant stridvognene finner vi alt fra lettvektere som sovjetiske T-34 til tyskernes digre Tiger. Det vanker også eksperimentelle superstridsvogner som aldri ble brukt på slagmarken eller i det hele tatt fullført. Alle kjøretøy kan oppgraderes med bedre panser og våpen, og mannskapene kan tjene erfaringspoeng.

Utover enkelte skyteoppgjørene mellom grupper med stridsvogner får vi også turneringer, historiske kampanjer og muligheten til å krige om territorier. Spillerne kan organisere seg i klaner og kjempe om å ta over verden med hjelp av økonomi, diplomati og selvsagt stridsvogner.

World of Tanks kommer en gang i løpet av høsten. Det skal være gratis å laste ned og spille, så det gjenstår å se hva slags finansieringsmodell spillet ender opp med. Mer informasjon om World of Tanks finner du på dets ferske hjemmeside.

Siste fra forsiden