E3 2021 - Tribes of Midgard

Jobb sammen for å overleve en hard vikinghverdag i Tribes of Midgard

Overlevelsesspillet for 1-10 spillere lanseres neste måned.

Tribes of Midgard er et nytt vikingspill fra Gearbox Publishing og utvikler Norsefell. Spillet ble avduket denne uken i forbindelse med E3, med en trailer som du kan se i videovinduet over.

I Tribes of Midgard må spillere bygge baser og ruste opp for å overleve angrep fra gigantiske Jotner.
Gearbox Publishing

Ifølge den offisielle beskrivelsen er Tribes of Midgard et samarbeidsfokusert overlevelsesspill for 1-10 spillere. Spillet lener seg på alle de faste elementene fra overlevelsessjangeren, men skilter også med en og annen egen vri.

I en verden inspirert av vikinger og norrøn mytologi må man bekjempe haugevis monstre og sanke ressurser for å lage våpen og utstyr, samt bygge en egen base. Å dra ut på tokt er en skummel affære der man risikerer å miste alt, men samtidig setter spillet press på deg til å ruste opp i en fei.

Med jevne mellomrom dukker nemlig enorme Jotner opp, hvis mål er å ødelegge Yggdrasil-skuddet som vokser i basen din. Om kjempene lykkes er det over og ut for stammen, og du må begynne alt forfra igjen.

Tribes of Midgard utvikles for PC, PlayStation 4 og PlayStation 5 og lanseringsdatoen er ikke langt unna. Spillet slippes nemlig 27. juli 2021.

Ute etter flere E3-nyheter?
Du finner alt vi har skrevet om årets messe på vår samleside »

Siste fra forsiden