Tribes of Midgard

Tribes of Midgard-teamet har store planer for spillet etter lansering

Avduket den første av flere utvidelser for samarbeidsspillet.

Under den digitale E3-messa i juni dro Gearbox sløret av Tribes of Midgard – et samarbeidsfokusert vikingspill for opptil ti spillere. Lansering er enda noen uker unna, men utvikler Norsefell har allerede lagt frem planene for fremtidig ekstrainnhold.

I Tribes of Midgard kjemper opptil ti spillere sammen for å overleve en tøff vikinghverdag.
Gearbox Publishing

Alt av utvidelser serveres gjennom det teamet kaller Sagaer. Den første av disse heter The Wolf Saga, og denne rulles ut sammen med hovedspillet – altså 27. juli 2021.

Hver saga serverer nye måter å spille på, med for eksempel nye klasser eller klasseoppdateringer. Spillere får også prøve seg på såkalte Saga-oppdrag – spesielle utfordringer med belønninger basert på hvor flink man er – og leke seg med nye runer.

Norsefell har planen klar for ekstrainnhold til Tribes of Midgard.
Gearbox Publishing

Runesystemet lar deg tilpasse figuren din på en rekke forskjellige måter. Ta for eksempel «Keeper of Souls», en rune som sørger for at du beholder en prosentandel av sjelene du har samlet opp dersom du dør. Eller «Nothing to Hide», runen som gjør deg mer effektiv i kamp jo færre klesplagg du har på deg.

Basert på det foreløpige veikartet for spillet har Norsefell allerede lagt planene for ytterligere tre sagaer. Disse skal lanseres i september, november og januar, men ingen nøyaktige datoer er satt enda.

Tribes of Midgard kommer til PC, PlayStation 4 og PlayStation 5.

Vikingspill har blitt populær kost.
Vi tok nylig en kikk på strategispillet Frozenheim »

Siste fra forsiden