Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 10

Vi åpner den tiende luken.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste ukene.

Kevin Durant har ballen, men det har ikke de andre fått med seg. (Skjermbilde: 2K Sports)

Baskeball og wrestling

I denne tiende luken stiller 2K Sports opp med basketspillet NBA 2K14 og wrestlingspillet WWE 2K14, begge til valgfrie plattformer.

NBA 2K14 er det mest autentiske basketspillet på markedet. Her kan du lede amerikanske eller europeiske lag til toppen, og de mest kjente spillerne er gjengitt med høy detaljgrad. Spillernes ferdigheter oppdateres daglig alt etter hvordan det går i virkelighetens ligaer.

Da THQ gikk konkurs var det 2K Sports som overtok rettighetene til den offisielle wrestlinglisensen, og WWE 2K14 er det første wrestlingspillet etter produsentskiftet. Spillet skilter med ikoniske kamper og et persongalleri fra 30 år med wrestlinghistorie, inkludert The Rock, John Cena, Undertaker, Macho Man og Shawn Michaels.

Typisk klappstol-situasjon i en «tag team»-kamp. (Skjermbilde: 2K Sports)

I tillegg får vinneren noen WWE 2K14-effekter, som en cap, en nøkkelring, en bag og et håndgrep for å trene gripestyrken.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes.

Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne én gang i uka. Trekning av de fem første lukene ble gjort rett før helgen, mens de syv neste trekkes fredag 13. desember.

Lykke til!

Spillrulett
78 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden