Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 14

Nå er det bare ti dager til jul.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten.

Tastatur og mus

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 3. (Foto: Mad Catz)
Mad Catz Cyborg R.A.T. 9. (Foto: Mad Catz)

I årets fjortende luke stiller Mad Catz opp med to tøffe produkter for spillere: S.T.R.I.K.E. 3 Gaming Keyboard og Cyborg R.A.T. 9.

Mad Catz S.T.R.I.K.E.3 er et tastatur som passer de fleste typer spill. Produsenten skilter med presis respons, tolv programmerbare makroknapper og valgfri bakgrunnsfarge. Tastaturet lar deg lagre opp til tre profiler, som hver seg kan ha ulike makroinnstillinger og farger.

Mad Catz Cyborg R.A.T. 9 er noe helt for seg selv. Denne finurlige musa leveres i nitten deler inkludert grunnbasen, og ligner mest av alt på en Transformers-figur. Du kan velge alt fra tyngde, lengden på «ryggen», hvordan tommelen skal ligge og om den skal være tilpasset høyrehendte eller venstrehendte.

Slik blir du med i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne på fredager.

Lykke til!

Spillrulett
1102 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden