Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 19

Hva gjemmer seg bak i dag?

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste dagene.

Denne bygningen er ikke trygg lenger. (Skjermbilde: EA/DICE)

Storslagen action

Premien i dag er Battlefield 4 til valgfri plattform, inkludert et Premium-medlemskap og en t-skjorte.

Essensen i Battlefield 4 er som vanlig flerspillerdelen. Her har stort blitt til større, og sammen med økt realisme i grafikkmotoren fører dette til en svært imponerende opplevelse. Det er få revolusjonerende endringer fra det forrige spillet, men Battlefield 4 satte likevel en ny standard for skytespillsjangeren i følge vår anmelder.

Hovedattraksjonen i Premium-medlemskapet er tilgang til totalt fem tilleggspakker etter hvert som de lanseres i tiden fremover. I tillegg blir du prioritert i serverkøen, får adgang til eksklusive «double XP»-begivenheter og tolv såkalte Battlepacks som kan brukes i spillet. Dette kan være alt fra spesielle kniver, farge på våpen/biler og våpenutstyr.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne på fredager.

Lykke til!

Spillrulett
1051 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden