Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 22

Her er dagens konkurranse.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste dagene.

Skip o'hoi!

Assassin's Creed IV: Black Flag. (Skjermbilde: Ubisoft)
Ubisoft

I dag har vi gleden av å gi bort Assassin’s Creed IV: Black Flag til Windows, sammen med en unik pakke med klær og effekter.

I Black Flag sendes vi tilbake til år 1715, hvor spilleren blir kjent med bestefaren til Connor, helten i Assassin’s Creed III. Han er trent opp av den gamle assassin-ordenen, og bedriftene har gitt ham respekten til legender. Naturligvis har han også havnet i trøbbel med snikmordernes eldgamle fiender, tempelridderne. Spilleren legger ut på tokt i en sjørøverskute, og møter mange kjente pirater fra verdenshistorien.

Noen av effektene som vinneren stikker av med. (Foto: Ubisoft)

Ved siden av spillet får vinneren en t-skjorte, et stilig lommeur, et piratflagg, en sort hettegenser, en notatblokk, en lærpose med gullmynter og en kikkert i lekker eske.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne på fredager.

Lykke til!

Spillrulett
182 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden