Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 11

I en enorm fart feies lukene bort en etter en. Derfor er vi allerede ved luke 11, hvor skumle Resident Evil 4 er klar for å skape uro i nervesystemet.

Resident Evil 4 på PlayStation 2 er nesten nøyaktig det samme spillet som kom ut på GameCube i mars, og skiller seg kraftig fra de forrige utgivelsene i serien rent visuelt. Handlingen foregår i et sør-amerikansk land og du spiller som Leon S. Kennedy, som må beskytte datteren til presidenten. Det er når denne datteren blir kidnappet av en gruppe mennesker som later til å befinne seg i en slags merkelig transe at problemene starter, og situasjonen blir ikke bedre etter som du spiller.

Tittelen er klinisk fritt for de levende døde som serien er så blitt kjent for i årenes løp. I stedet sloss du mot "landsbyboere”, som er bevæpnet med våpen som øks og ljå. Resident Evil 4 vil kunne spilles i førsteperson, og lastetidene er svært korte. En kontekstssensitiv actionknapp vil tillate deg å enkelt hoppe gjennom vinduer eller flytte på objekter.

- Overgangen fra Nintendos vesentlig sterkere konsoll har ikke påvirket opplevelsen Resident Evil 4 i det hele tatt. Det er stadig årets beste action-spill, uansett hvilken konsoll det er på, forteller Erlend Grefsrud i sin anmeldelse her på Gamer.no.

Dette grøsserspillet kan bli ditt, hvis du er over 18 år (pga. PEGI-merkingen), og svarer korrekt på følgende spørsmål:

Hva er Resident Evil-serien kjent som i Japan?

Project Zero
Fatal Frame
BioHazard

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden